Forsikringsskader

Forsikringsskader

Når man oplever en skade på sit hus, står man i en usædvanlig situation, hvilket gør det endnu vigtigere, at man får den rette rådgivning, en god service og de rigtige løsninger.

Midtby Mureren har stor erfaring med alle typer forsikringsskader af forskellig karakter og størrelse alt fra vand- og stormskader til skader efter indbrud og hærværk, rørskader i badeværelser, svampeskader og bygningsskader.

Vi står for hele arbejdet lige fra skadesbegrænsning til omfangsbestemmelse og udførsel. Udbedring af forsikringsskader er et af vores specialer og gennem en årrække, har vi haft et godt samarbejde med flere forsikringsselskaber og ved derfor, hvad der skal til, for at arbejdet bliver løst godt og effektivt for alle involverede parter.

Angreb af hussvamp kan være rigtig slemt at opleve for husets beboere. Vi rådgiver om, hvad du kan gøre for at undgå skaderne og går gerne dit hus omhyggeligt efter, så den forbyggende indsats er i orden.

Mange skader kan undgås, derfor tilbyder vi gerne en gennemgang af dit hus, hvor vi har fokus på, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for eksempelvis vand-, rør- og svampeskader. Er du i tvivl om, hvorvidt skaden er dækket af dit forsikringsselskab, skal du kontakte dem, da der kan være individuelle forhold i dine forsikringsbetingelser.

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvad vi kan gøre for at forhindre, begrænse og udbedre forsikringsskaderne

Navigation