Facaderenovering

Facaderenovering

Har facaden på dit hus slået revner og trænger den til en gennemgribende renovering? Hos Midtby Mureren har vi stor erfaring og ekspertise i facaderenoveringer. Vi udfører renovering af eksisterende facader, som eksempelvis rensning, reparation, genopbygning m.m., der kan forskønne eller forbedre bygningens udseende. På den måde kan en facaderenovering både medføre forbedringer rent visuelt, men også forbedringer, der forlænger facadens holdbarhed.

En facaderenovering omfatter indledningsvis, at facaden renses for afskalninger og gammelt puds. Efter rensningen behandles murværket, således at det kan stå i mod slid fra vind og vejr, som eksempelvis frost. Til slut bliver murværket filset, så facaden bliver jævn og harmonisk. Facaden males afslutningsvis, hvis der er behov for dette. Vi udfører altid arbejdet med respekt for det nuværende byggeri, så det falder naturligt ind i husets øvrige dele.

Facaden kan få et slidt udseende, da vind og vejr slider på bygninger, derfor kan facaderenovering være en god idé, da det øger ejendommens værdi, levetid, udseende og indeklima.

Midtby Mureren er specialiseret i de fleste typer facaderenoveringer som følger:

  • Vandskuring
  • Facaderenovering med afrensning
  • Sandblæsning af din facade
  • Grundingsmørtel og oppudsning
  • Facaderenovering kombineret med efterisolering

Vi kan både være behjælpelige med facaderenovering af etplanshuse og af større etageejendomme som eksempelvis boligforeninger. Det vil sige vi udfører både facaderenovering for privatpersoner i parcelhuse og murermestervillaer, samt på erhvervsbyggerier, lagerhaller og kontorbygninger.

Vi ønsker at opfylde dine behov og ønsker, så du altid får det bedste resultat. Vi gør alt, hvad vi kan for at yde den bedst mulige service og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kontakt Midtby Mureren og få en uforpligtende snak om facaderenovering på tlf. 42 76 70 74.

Navigation