Badeværelse

Badeværelses renovering og nybyg

Badeværelser er et af vores specialer, og vi har igennem årene udført et stort antal renoveringer og nyopsætninger af badeværelser. Derfor har vi en erfaring og ekspertise, som gør, at pris og kvalitet altid passer sammen, og at byggetiden bliver så intensiv som muligt, så vore kunder ikke bliver unødvendig forstyrret af arbejdet over en urimelig lang periode.

Vi sætter høje krav og forventninger til det arbejde, vi udfører, og vi går op i dataljerne. Arbejdet skal have den flotte finish og stilmæssigt skal fliser, armatur, brus, toilet og vask m.m. hænge sammen. Kontakt os gerne for rådgivning indenfor en stilmæssig sammenhæng i dit nye badeværelse.

Det kan være svært at vurdere, om det er muligt at renovere det gamle badeværelse, eller om det er bedst at udskifte det med et nyt. Vi kommer gerne ud og tager et kig på Jeres eksisterende badeværelse, og kommer med vores råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud på en komplet løsning.

Midtby Mureren udfører alle typer af murerarbejde både indvendige og udvendige opgaver, såsom nye fliser i køkken eller bad, klinkegulve, reparationer i kældre eller på trapper, løse pudsflager m.m.

Badeværelser udføres i alle prisklasser og vi anbefaler gerne vores kunder, at man laver et budget for, hvor meget man vil ofre på ens renovering. Det giver et godt overblik over ens muligheder; om budgettet kan bære italienske fliser og Vola, eller om det stilmæssigt skal være mere standard. På den måde kan man selv styre prisen.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for badeværelser. Ring til Midtby Mureren på tlf. 42 76 70 74 eller på mail: info@midtby-mureren.dk

Navigation